Gyors és biztonságos


Nálunk akár 30 perc alatt naprakész, az aktuális jogi szabályozásnak megfelelő ÁSZF-et és Adatkezelési tájékoztatót kaphat.

Költséghatékony


Az ÁSZF készítés költségeit az általunk nyújtott konstrukcióval minimalizálhatja, így kedvező áron juthat gyors és profi megoldáshoz.

Előre definiált modulok


Rendszerünkben a legnépszerűbb szállítással-, fizetéssel-, számlázó és ügyviteli rendszerekkel kapcsolatosan előre definiált modulok találhatók.

Könnyen kezelhető admin felület


Adatai megadása után, az előre definiált szállítási és fizetési módok kiválasztását követően elkészül webáruháza egyedi, jogkövető ÁSZF-je.

Telefonról is módosítható


Akár mobiltelefonról vagy tabletről is elvégezheti a cégadatokkal, szállítással vagy fizetéssel kapcsolatos módosításokat.

Egyedi megjelenés


Az ÁSZF kezelő rendszer által generált dokumentumok teljes mértékben illeszkednek a webáruházak egyedi megjelenéseihez.

Bónusz


Az automatikus frissülő, jogszabálykövető ÁSZF és Adatkezelési dokumentumokon kívül kap egy Elállási Nyilatkozat mintát, egy Jótállási jegy mintát és a szóbeli-, írásbeli panaszok esetén használható Jegyzőkönyv mintát is.

Megbízható Boltok Közössége


Amennyiben webáruháza ÁSZF-jét az aszfkezelo.hu-val készíti el és így eleget tesz a törvény által szabályozott előzetes tájékoztatási kötelezettségnek, az Ön webáruháza is csatlakozhat a Megbízható Boltok közösségéhez.

ÁRUmagazin


Amennyiben webáruháza ÁSZF-jét az aszfkezelo.hu-val készíti el, abban az esetben termékeit ingyenesen megjelenítheti az ÁRUmagazin oldalain.