Melyek az előnyei?

Ellenőrzési rendszerünk egyszerre nyújt védelmet a vásárlóknak és a webáruház üzemeltetőknek.  Szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk az e-kereskedőknek a jogszabályi szempontból megfelelő webshop kialakításában, ezáltal a vevő már a rendelést megelőzően megbizonyosodhat arról, hogy a webáruház üzemeltető jogkövető magatartást gyakorol.

A "megbizhatobolt.hu" ellenőrzési rendszer hozzájárul az elektronikus kereskedelembe és vásárlásba vetett bizalom erősítéséhez és az internetes vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentéséhez.

Szolgáltatásunk során ellenőrzésre kerülnek a hazai jogszabályokban rögzített, valamint a vásárlói bizalom megszerzése és megtartása szempontjából legfontosabb információk megléte pl: üzemeltetői adatok, általános szerződési feltételek, rendelési információk, házhozszállítási információk, garanciális feltételek, elállási jog, adatkezelés, ügyfélszolgálat.

Az ellenőrzási folyamaton megfelelő minden webáruház kap egy egyedi azonosítószámmal rendelkező "MEGBÍZHATÓ BOLT" logót, melyet elhelyez az oldalán.

 

Mit üzen a „MEGBÍZHATÓ BOLT” logó a vásárlóknak?


  • A webáruház az ellenőrzési rendszeren megfelelt
  • Személyes adatait az üzemeltető a jogszabályoknak megfelelően kezeli
  • Gyors, korrekt ügyintézés
  • A webáruház oldalán megtévesztő, félrevezető információk nem találhatók
  • A „MEGBÍZHATÓ BOLT” logóval rendelkező webáruházak üzemeletetői tisztességes üzleti magatartás gyakorolnak
  • Webáruház értékelés, véleményezési lehetőség


Mit jelent a „MEGBÍZHATÓ BOLT” logó a webáruház üzemeltetőknek?

 

  • A logó az ellenőrzési eljárásnak köszönhetően a vásárlók számára bizalmat, megbízhatóságot és a jogkövető magatartást tükrözi
  • A vásárlók bizalmának növelésével növelhető a vásárlások gyakorisága, mely többletforgalmat eredményezhet.
  • A Ön webáruházának oldalain elhelyezett logóra kattintva az érdeklődők megtekinthetik az áruháza minősítését a megbizhatoboltok.hu oldalon, valamint véleményezhetik is webáruházát, szolgáltatásait.
  • A „MEGBÍZHATÓ BOLT” logóval rendelkező internetes kereskedelmi szolgáltatás az ellenőrzésünk folyamán jogkövető magatartást tanúsított, és segítséget nyújtunk az áruház minősítése során észrevett esetleges hiányosságok pótlásában.

 

 

A MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvánnyal ellátott webáruházak esetén a weboldalon működő online kereskedelmi szolgáltatás az ellenőrzésünk során jogkövető magatartást tanúsított, adatkezelése, adatvédelme korrekt, honlapja, elektronikus kereskedelme, üzletvitele, a vevők megtartása iránti tanúsított magatartása felhasználóbarát.

Ügyfél fiók