Miért szükséges?

Magyarországon az elektronikus kereskedelmi tevékenységet törvények és jogszabályok szabályozzák, viszont ezek a törvényi szabályozások nem mindenki számára közérthetőek és egyértelműek. A webáruház tulajdonosok nagy része nincs tisztában a webáruházak üzemeltetésére vonatkozó jogszabályokkal, így az e-kereskedők nagy többsége - akaratuk ellenére - jogsértés követ el.

Magyarországon több mint két éve nyújtunk segítséget a webáruház tulajdonosok számára abban, hogy a webáruházuk a legfontosabb hazai jogszabályoknak, fogyasztó- és adatvédelmi elvárásoknak megfeleljen.

Amennyiben az Ön webáruháza a jelenleg hatályos jogszabályok szerint működik, abban az esetben mindenképp érdemes ezt tudatosítania leendő vásárlóiban, növelve ezzel a vásárlói bizalmat, valamint ezáltal az értékesítési hatékonyságot.

Számos esetben az online-áruházak kihasználják a névtelenségüket és a vásárlók megtévesztésével szeretnének extra profitra szert tenni. Ezért célunk egy olyan közösség létrehozása, amelynek tagjai szem előtt tartják az e-kereskedelemre vonatkozó mindenkori hatályos jogszabályokat, ezzel védve a vásárlók és saját jogaikat is.

Ügyfél fiók