fleron.hu

fleron.hu
fleron.hu
Azonosító:
AJ211204
Kategória:
Érvényesség dátuma:
2025.01.15.
Webáruház:
Átlagos értékelés:

Aki ismeri boltunkat, az pontosan tudja, mi az úgynevezett szürke hétköznapokon is állandó kedvezményekkel és folyamatos akciókkal igyekszünk megtartani törzsvevőinket, s kedvezni azoknak, akik akár csak egyszer is betérnek hozzánk. És persze azon igyekszünk, hogy a szürke hétköznapokat is színesebbé tehesse az, aki minket választ.

Hogy mindig friss, üde és szép virág legyen a boltban, az a mi szakmánkban alapkövetelmény: aki máshogy gondolja, az nem marad meg hosszú távon, azt hiszem – vélekedik Gabriella.

De nekünk az is természetes és alapvető, hogy csokrainkat mindig az alkalomhoz illő formában, színben és stílusban, a megrendelő kívánságainak a legapróbb részletekig megfelelően állítsuk össze. Virágzó és levéldísz cserepes növényeink mindig a hozzájuk legjobban illő kaspóban, egyedi díszítéssel, csomagolással kerülnek a polcokra. Mini növényekkel beültetett táljaink, üvegkelyheink, máshol meg nem található, egyedi ajándékaink is nagyszerű, kedves meglepetések lehetnek a virágkedvelő ismerősök körében.